Ceremonii private

Cumetrii la Restaurant Villa Garden | Creăm povești frumoase!

Pentru organizarea evenimentelor cu adevărat festive

fiecare detaliu contează și de accea servim bucatele preparate cu mare grijă și rafinament.
Ceremonii private

Cumetrii

Adună cei 99 de cumetri la Villa Garden, iar noi ne vom ocupa de restul.

Cumetria este primul eveniment festiv din viața copilului dumneavoastră, astfel acesta poate fi sărbătorit într-un cerc restâns sau puteți realiza o petrecere de zile mari. Restaurantul nostru are soluții pentru fiecare, de aceea Villa Garden vă propune sala de vis pentru o petrecere pe cinste.

Sala Mică este perfectă pentru a sărbători un botez sau cumetrie în sânul familiei. Cu o capacitate de până la 30 persoane, aceasta poate găzdui primul eveniment al copilului tău într-un cerc restâns. Decorul pentru fiecare eveniment îl putem adapta în dependență de cerințele dumneavoastră și duplă bunul plac al oaspeților.

Sala Clasică are o capacitate de până la 80 de persoane, pentru o ceremonie deosebită cu un decor în stil clasic. Pentru fiecare familie care organizează botezul sau cumetria la noi, Villa Garden propune un meniu variat, astfel orice capriciu culinar va fi îndeplinit de bucătarii noștri. Fie că alegeți un meniu cu specific european sau tradiționale, noi suntem capabili să le combinăm și să realizăm meniul perfect pentru oaspeții îndrăgiți.

Creăm povești frumoase!

Restaurant Villa Garden

Sala Albă poate găzdui până la 120 persoane, unde puteți da o adevărată petrecere de zile mari. Decorul cu mici accente ale stilului scandinav îi conferă sălii unicitate și delicatețe, iar acesta poate fi completat de un decor adițional și alte elemente specifie pentru cumetrii.

Sala Panoramică este cea mai impunătoare sală a restaurantului Villa Garden, are o capacitate de până la 250 persoane, unde spațiul permite ca oaspeții dumneavoastră să danseze și să se distreze pe cinste. Sala dispune de sistem iluminat LED color prin care puteți oferi sălii culoarea dorită.

Indiferent de sala pe care o alegeți, aveți la dispoziție decorul verde din grădina restaurantului, astfel poate fi folosit pentru ședințele foto și pentru întâmpinarea oaspeților. Pe lângă toate acestea vă propunem și alte servicii suplimentare pentru un eveniment de succes garantat.

Contactați-ne