Ceremonii corporate

Conferințe la Restaurant Villa Garden | Creăm povești frumoase!

Confortul este un principiu de bază pentru conferințe, ceea ce găsești la Villa Garden.

Sălile noastre de conferințe sunt spațioase și dotate cu toate elementele de bază pentru a avea un eveniment pe măsuna așteptărilor invitaților.
Ceremonii corporate

Conferințe

Sala de conferințe dispune de următoarele dotări:

  • Proiector cu ecran;
  • Sistem audio (boxe și microfoane);
  • Free WiFi internet;
  • Închirierea sălii și deservirea BONUS — din partea casei;
  • Panou pentru lista oaspeților.
  • Parcare supravegheată ușor accesibilă.
pune la dispoziție trei săli cu diferite capacități

Restaurant Villa Garden

Cea mai mică sală de conferințe este Sala Clasică care poate găzdui peste 80 de persoane, dotată cu toate cele necesare pentru un eveniment de succes. Sala poate fi organizată în format amfiteatru sau la dorință am putea reorganiza sub fomă de grupuri, pentru evenimente ce implică lucru de echipă.

Sala Albă este una mai spațioasă pentru a evenimente grandioase organizate cu peste 100 persoane. Culoarea albă predomină în această sală, cu elemente de gri, aceasta arată foarte stilat și modern pentru o conferință a unor profesioniști.

Pentru o conferință grandioasă, alegeți Sala Panoramică care este cea mai impunătoare sală a restaurantului Villa Garden, are o capacitate de până la 200 persoane. În această sală spațiul permite ca participanții să interacționeze și să se delecteze cu evenimentul dumneavoastră, fără a fi deranjați sau stingheriți de lipsa spațiului. Sala dispune de sistem iluminat LED color cu ajutorul căreia îi oferiți sălii o nuanță de verde, mov, roșu sau altă culoare dorită.

Rezervați Sala Panoramică

Rezervați Sala Albă

Rezervați Sala Clasică