top of page

SALA ALBĂ

capacitatea de 130 persoane

Sala cu un decor de alb imaculat uimește prin frumusețe și rafinament. Sala își poate schimba culoarea cu ajutorul luminilor LED, care schimbă anturajul pe parcursul evenimentului dumneavoastră. Un aer romantic îl conferă lumânările și decorul floristic de pe mesele sălii, iar pentru anumite evenimente oferim panou pentru lista invitaților și numere pentru mese.

Sala Albă poate găzdui peste 100 de persoane, iar organizarea meselor și scaunelor vă aparține în totalitate, așa cum și decorul poate varia în funcție de eveniment și în funcție de preferințele clientului. Echipa Villa Garden pune în aplicare orice dorință a dumneavoastră, astfel  vom face în așa ca să aveți un eveniment superb cu invitați mulțumiți și satisfăcuți de serviciile noastre.

Zona verde din grădina restaurantului Villa Garden este perfectă pentru oficializarea căsătoriei și întâmpinarea oaspeților, unde de obicei se instalează și zona fotografică. La fel pentru oaspeți este amenajată terasa, unde se pot relaxa după mult dans și distracție.

Pe lângă banchete, sala poate găzdui conferințe și alte evenimente pentru care Sala Albă este dotată cu cele necesare: proiector, sunet, flipchart, zona de fourchette sau coffe break și alte servicii necesare pentru un eveniment grandios.

Fie că este fourchette, candy bar sau bucate pentru banchet, pentru noi este priomordială calitatea bucatelor și aspectul estetic al acestora, de aceea avem cei mai iscusiți bucătarii care vă stau la dispoziție pentru a organiza cea mai fastuoasă conferință, nuntă sau oricare altă ceremonie.

30.10_VillaGarden-24.jpg

Ce posibilități îți oferă Sala Albă?

Lago-logo_edited.png
Lago-logo_edited.png

Zonă de întâmpinare în parc
 

Capacitatea de 120 invitați
 

Lago-logo_edited.png
Lago-logo_edited.png

Sistem de iluminare color LED

Accesorii de decor

INTERIOR SALĂ

TERASA

SERVICII ADIȚIONALE

bottom of page