top of page
  • Poza scriitoruluiYolanda

polaroid poze pe post de mărturii
Masă cu activități

1. Un artist care va picta 👩🏻‍🎨o poză cu ceremonia de nuntă.

2. Un caricaturist 🎨care va crea portrete ale invitaților în stil comic.

3. Degustare de vinuri.🍷

4. Zona de lounge cu jocuri de societate.🎲

5. Jenga uriaș.🪵

6. Șah uriașă.♟️

7 . Cocktail bar🍹 DIY, unde oaspeții își pot prepara propriile cocktailuri după rețete și ingrediente pregătite în prealabil.

8. Cabina de inghetata.🍧

9. Masă delicioasă (dulce, brânză, fructe, ceai etc.)🥣

10. Bar de tatuaje cu tatuaje ✍️temporare sau tatuaje cu henna.

11. 📒Cartea tradițională de urări.

12. Cartea video 🎥cu dorințe (oaspeții filmează un videoclip cu dorințe într-o zonă special amenajată sau oriunde doresc ei).13 afișări0 comentarii
  • Poza scriitoruluiYolanda

Tradiția rochiei albe nu este chiar atât de veche pe cât pare aceasta își face apariția pentru prima dată abia în secolul XXI, atâta vreme cât tot mai multe mirese alegeau să poarte o altă culoare în cea mai frumoasa zi a vieții lor, decât cea albă.


Regina 👸🏻Victoria a Angliei, care a domnit între anii 1837 și 1901 a fost cea care a dat tonul acestei mode. Asocierea prezentă a rochiei albe cu puritatea este de fapt o concepție deviată și adaptată noilor tendințe, deoarece în trecut albul🤍 era culoarea bucuriei, în vreme ce albastru💙 semnifica puritatea. Înainte ca vestita rochie pe care o porți doar o singură dată în viață să existe, miresele se îmbrăcau în ziua nunții cu cea mai bună rochie pe care o aveau în dulap, chiar dacă acesta era neagră.


Deci regina Victoria cu ocazia căsătoriei cu vărul ei Albert , optează pentru ceva mai extravagant și neobișnuit conform acelei perioade, alegând o rochie albă , elegantă decorată cu flori de portocal🍊, Așa prezență din partea unei regalități a fost de ajuns pentru a stârni admirație, și de a inspira următoarele generații de mirese să opteze pentru o rochie albă în acea zi specială.👗

1 afișare0 comentarii

Actualizată în: 4 iun.


!DISCLAIMER! Fourchett-ul sărat este un serviciu adițional din cadrul restaurantului 😊Un eveniment reușit este alcătuit dintr-o serie de detalii atent planificate, iar unul dintre aceste detalii cheie este fourchett-ul sărat. Dacă te-ai întrebat vreodată ce este acesta și de ce este atât de important în organizarea unui eveniment, acest articol îți va oferi răspunsurile necesare. Vom explora semnificația și rolul acestui element gastronomic, precum și motivele pentru care nu ar trebui să lipsească de pe masa de eveniment.Ce este un fourchett sărat?

Fourchet-ul sărat reprezintă un ansamblu de aperitive și gustări, în general pe bază de carne, pește, brânzeturi, legume și fructe de mare, care sunt servite înainte de felul principal în cadrul unui eveniment. Acesta poate include diverse preparate, cum ar fi rulade, tartine, broushette, finger food și alte delicii culinare care se potrivesc gusturilor și preferințelor invitaților.
Rolul fourchett-ului sărat în cadrul evenimentelor


TIKTOK: @villagarden.md1. Binevenit pentru invitați:

Fourchett-ul sărat servește ca o primă impresie culinară pentru invitați. Oferindu-le aperitive delicioase și rafinate încă de la începutul evenimentului.


2. Stimulent al apetitului:

Gustările sărate, cu arome variate și prezentare atractivă, reușesc să stimuleze apetitul invitaților. Acestea pregătesc papilele gustative pentru felul principal al mesei și asigură o experiență culinară completă și satisfăcătoare.

3. Element de socializare:

El oferă invitaților oportunitatea de a socializa și a interacționa în timp ce savurează gustările. Aceasta creează un mediu relaxat și deschis.

4. Varietate și adaptabilitate:

Un fourchett sărat bine alcătuit oferă o varietate de opțiuni gastronomice, putem compensa unele gustări care nu le avem pe masă de sărbătoare.

De la preparatele cu carne sau pește, la opțiuni vegetariene sau vegane, fourchett-ul sărat poate fi adaptat pentru a răspunde nevoilor tuturor invitaților.

Fourchett-ul sărat reprezintă un detaliu esențial în cadrul organizării unui eveniment reușit. De la oferirea unei primiri calde pentru invitați, până la crearea unei experiențe culinare memorabile și stimularea socializării, acest element gastronomic contribuie la succesul și amintirile de neuitat ale evenimentului. Asigură-te că acorzi atenție deosebită fourchett-ului sărat în planificarea evenimentului tău, pentru a asigura o experiență completă și satisfăcătoare pentru toți participanții.


5 afișări0 comentarii
bottom of page