top of page
DSC-475_edited.jpg

SERVICIILE NOASTRE

Villa Garden oferă o gamă largă de servicii adiționale pentru a vă ajuta să organizați un eveniment de neuitat. Pentru a vă impresiona oaspeții, puteți beneficia de servicii precum un cocktail bar, unde băuturile sunt pregătite de un barman profesionist, sau un meniu cu aperitive rafinate și delicioase.

De asemenea, Villa Garden vă oferă servicii complete de planificare a evenimentelor, astfel încât să vă puteți bucura de fiecare moment al evenimentului fără a vă face griji în privința detaliilor. Echipa noastră de organizatori de evenimente vă va ajuta să stabiliți meniul, decorul și programul evenimentului, astfel încât să fie perfect adaptat nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Pentru momentele dulci ale evenimentului, puteți opta pentru un candy bar plin cu dulciuri delicioase și tentante sau un tort special, creat special pentru dumneavoastră de un cofetar profesionist. Indiferent de serviciile alese, Villa Garden vă asigură că evenimentul dumneavoastră va fi unul de neuitat și va fi un succes garantat.

EVENT PLANNER " ALEXA EVENTS"

C&D-75_edited.jpg

Doriți să organizați un eveniment memorabil, dar nu știți de unde să începeți? Serviciul nostru de Event Planner, disponibil în cadrul restaurantului Villa Garden, este soluția perfectă pentru dumneavoastră. 

FRUIT BAR

4oct22_VG-69.jpg

Un bar cu fructe la evenimente poate aduce o valoare adăugată semnificativă, oferind invitaților opțiuni sănătoase și colorate pentru a-și satisface pofta de dulce. De asemenea, fructele pot fi o alternativă excelentă la băuturile alcoolice și pot adăuga o notă de prospețime și vitalitate evenimentului. De aceea, un bar cu fructe poate fi o alegere excelentă pentru cei care doresc să ofere o experiență sănătoasă.

GARDEN DECOR

DSC_1279.jpg

Garden Decor este o agenție de decor specializată în crearea de experiențe vizuale și spații memorabile pentru evenimente. Echipa lor talentată poate transforma orice locație într-un spațiu deosebit, cu flori, lumini și alte elemente decorative. Alegerea plantelor potrivite și aranjamentelor florale poate adăuga o notă de eleganță și proaspătătate evenimentului. De asemenea, combinarea luminilor și elementelor decorative poate crea un ambient unic și deosebit. Cu o abordare personalizată pentru fiecare eveniment și o atenție deosebită la detalii, Garden Decor poate fi alegerea perfectă pentru organizatorii de evenimente care doresc să ofere o experiență vizuală memorabilă invitaților lor.

COFFEE & TEA BAR

Image by Nathan Dumlao

O stație de cafea și ceai oferă o varietate de arome și opțiuni pentru invitați, fiind o alegere excelentă pentru organizatorii de evenimente care doresc să ofere oaspeților o experiență personalizată și de calitate. Cu o selecție bine aleasă de cafele și ceaiuri de înaltă calitate, această stație poate fi un punct de atracție popular și poate adăuga o notă de eleganță și sofisticare evenimentului.

TORTUL MIRELUI

TORTUL MIRELUI.jpg

Un tort al mirelui făcut din shot-uri diferite poate fi o alegere interesantă și inovativă pentru orice nuntă. Cu o selecție atent aleasă de shot-uri , acest tort poate oferi invitaților o experiență unică și memorabilă. Fiecare strat al tortului poate fi creat dintr-un tip diferit de shot.

CANDY BAR

20220507143712_0F6A7486.jpg

Candy Bar-ul este o alegere excelentă pentru evenimentele dvs., deoarece oferă o varietate de dulciuri delicioase și tentante care vor satisface pofta de dulce a tuturor invitaților. De asemenea, poate fi personalizat pentru a se potrivi temei și culorii evenimentului dvs. și poate fi un element distractiv și interactiv al petrecerii.

COCKTAIL BAR

C_D-24.jpg

Un bar de cocktail-uri la evenimente poate aduce un plus de eleganță și distracție. Cu o selecție bine concepută de băuturi alcoolice și nealcoolice, un astfel de bar poate satisface gusturile tuturor invitaților. Adăugarea unui element de spectacol prin pregătirea și servirea cocktail-urilor poate face experiența evenimentului mai memorabilă.

TURN DE SPUMANT

H-357.jpg

Un turn de șampanie la evenimente poate fi o atracție vizuală impresionantă și poate aduce o notă de eleganță și glamour la petrecere. Turnul de șampanie este alcătuit din pahare de șampanie așezate într-o piramidă sau un alt tip de structură, iar invitații pot servi singuri băutura din aceste sticle. Această formă de servire poate fi o alternativă distractivă și originală la servirea clasică a băuturilor și poate crea o experiență interactivă și socială pentru invitați. 

CHEESE BAR

DSC_1301-2.jpg

Un bar de cascaval la evenimente poate adăuga o notă de rafinament și savoare petrecerii. Cu o selecție bine aleasă de sortimente de cascaval, un astfel de bar poate oferi invitaților posibilitatea de a încerca noi arome și texturi. O alternativă culinară inovativă și sofisticată pentru organizatorii de evenimente.

TORT MILLER'S CAKE

MILLER'S CAKE.jpg

Millers Cake personalizează torturile de evenimente și oferă o selecție de 9 gusturi și arome pentru a se potrivi preferințelor fiecărui client. Cofetarii experimentați de la Millers Cake folosesc ingrediente de calitate superioară și tehnici inovative pentru a crea torturi de evenimente delicioase și frumos decorate. Fiecare tort este unic și reflectă personalitatea și gusturile clientului. Cu consultanță și asistență personalizată, Millers Cake se asigură că fiecare tort este perfect pentru ocazia specială.

FOURCHETTE SĂRAT

C&D-10.jpg

Fourchette Sarat este o opțiune minunată pentru evenimentele dvs., deoarece oferă aperitive rafinate, ușor de servit și de consumat de către oaspeți, fără a fi necesară o masă completă. Acest meniu oferă o varietate de gusturi și texturi și poate fi personalizat pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră.

HOOKAH BAR

Image by Stanislav Knopp

Un bar de narghilea la evenimente poate aduce un element de relaxare și socializare. Cu arome variate și plăcute, narghileaua poate fi o alternativă interesantă la băuturile alcoolice și poate fi o alegere excelentă pentru evenimentele cu tematică exotică. În plus, un astfel de bar poate fi un loc de întâlnire pentru invitați și poate ajuta la crearea unei atmosfere prietenoase și relaxante. 

BEER BAR

_DSC6102.jpg

Un bar de bere la evenimente poate fi o alegere populară pentru iubitorii de bere și poate adăuga o notă relaxată și socială evenimentului. Cu o selecție variată de beri locale și internaționale, un astfel de bar poate oferi invitaților posibilitatea de a încerca noi arome și stiluri de bere. De asemenea, un bar de bere poate fi o alternativă excelentă la băuturile alcoolice tari și poate fi o alegere mai potrivită pentru evenimentele de zi. Cu un decor corespunzător și muzică ambientală potrivită, un bar de bere poate crea o atmosferă plăcută și prietenoasă.

STAȚIE CU JAMON

_DSC6097.jpg

Barul de tăiere live a Jamon-ului poate fi o atracție sofisticată și delicioasă la orice eveniment. Tăierea live a Jamon-ului poate fi un spectacol impresionant pentru invitați, oferindu-le o experiență culinară de neuitat.

CATERING

CATERING VILLA GARDEN.jpg

Serviciile de catering ale localului Villa Garden oferă o experiență culinară deosebită pentru orice eveniment. Cu o selecție variată de meniuri personalizabile pentru orice gust și buget, Villa Garden poate satisface cerințele oricărui client. Cofetarii și bucătarii experimentați de la Villa Garden folosesc ingrediente proaspete și de calitate superioară pentru a crea preparate delicioase și frumos decorate. De la evenimente mici și intime până la petreceri extravagante

bottom of page